Leuk u te spreken! 06 53 58 42 49 - Contactformulier

Project Description

InfraLigne is een Nederlands/Belgische franchise-onderneming en dé plek om af te vallen en/of te werken aan je conditie op een wel heel bijzondere manier. De oefeningen worden namelijk liggend gedaan in een keramische infrarood cabine. En dat zorgt ervoor de inspanningen veel meer effect hebben en extra resultaat opleveren.

InfraLigne Nederland zit in een groeispurt: binnen 5 jaar tijd zijn er 8 studio’s in Nederland geopend en dit vereist een effectievere marketing/communicatie aanpak. En deze aanpak wordt gevonden bij MarketingRelieve:

InfraLigne zocht iemand die marketingwerkzaamheden kon oppakken omdat het binnen de InfraLigne organisatie ontbreekt aan voldoende kennis betreffende dit vakgebied. Ook zochten we ontlasting van de organisatie door bepaalde disciplines uit te besteden.

We werden geattendeerd door onze vorige marketing/communicatie deskundige dat Desiree beter bij onze organisatie zou passen, wat ook correct is.

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde prestatie en de samenwerking. Desiree is kundig en zeer prettig om mee samen te werken. Ze communiceert op duidelijke wijze en is in haar aanpak erg doelgericht. Wij kunnen haar van harte aanbevelen.