Leuk u te spreken! 06 53 58 42 49 - Contactformulier

De Kuil Hedging

Project Description

De Kuil Hedging heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld van een groene handelsonderneming naar een kwekerij, gespecialiseerd in haagplanten. Bewust kiezen ze voor een professioneel imago en een nieuwe positionering en daarbij hoort een nieuwe website en nieuwe webteksten. De Kuil Hedging kiest er bewust voor de teksten te laten schrijven door een professional:

” Ik ben ervan overtuigd dat je niet alle kwaliteiten zelf bezit. Over een boodschap die je naar buiten wil uitdragen, moet je goed nadenken. Deze kun je ook maar een keer goed neerzetten. Een frisse blik hierop is daarom fijn en benodigd. Desiree van MarketingRelieve werd ons aangeraden door onze vormgever en na een grondige intake, startte zij met het schrijven van de websiteteksten.

Over de webteksten ben ik erg tevreden: ze zijn sprankelend en origineel. Met het vleugje jus wat we wilden is het een mooi geheel geworden, passend bij ons nieuwe imago. 
 
Desiree heb ik ervaren als een open, eerlijk en spontaan persoon, met 2 voeten op de grond, doordacht. Ze heeft begrip voor het feit dat opdrachtgevers ondertussen vele andere dingen aan het hoofd hebben en blijft goed communiceren en adviseren. Haar diensten beveel ik zeker aan! “
Rob Pennings, commercieel manager De Kuil Hedging
www.dekuilhedging.nl

MarketingRelieve verzorgde voor De Kuil Hedging:

  • Het schrijven van SEO proof webteksten in lijn met hun nieuwe imago
  • Coördinatie vertaling webteksten naar het Engels en Duits: ontzorging

Project Details