Leuk u te spreken! 06 53 58 42 49 - Contactformulier

Over Desirée

Home/Over Desirée

Over Desirée

Aangenaam! Ik ben Desirée Poiesz en de oprichter van MarketingRelieve. Woorden als praktisch, accuraat en enthousiast zijn mij op het lijf geschreven.

Toegevoegde waarde

Na 18 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, koos ik ervoor uit het bestaande systeem te stappen. Ik wil een zinvolle en maximale toegevoegde waarde leveren aan uw bedrijf in ruil voor autonomie en persoonlijke ontwikkeling. Als arbeidsgever werk ik graag voor een verantwoord bedrijf, want duurzaamheid is mijn ding.  Het beschermen van onze leefomgeving gaat ons allemaal aan; iedereen zou moeten bijdragen aan een betere toekomst en dat hoeven niet altijd grote bijdragen te zijn.

Tegenwoordig is alles vluchtig, ik wil daar een duurzame tegenhanger in zijn. Oftewel teruggaan naar waar het allemaal om draait: uw missie centraal stellen, open en eerlijke communicatie en een relatie voor de lange termijn. Een duurzame samenwerking leidt tot duurzame successen is mijn mening.

Mijn Missie

Verbinden en Samenwerken, een ‘Relieve’ zijn voor bedrijven die winst niet als belangrijkste drijfveer hebben maar die gezonde, commerciële successen behalen zonder dat deze ten koste gaan van milieu en mens.

Mijn inspirators

Brené Brown, Ricardo Semler, Jan Rotmans. Mijn inspiratie-boeken: de Alchemist van Paulo Coelho, Het Element van Sir Ken Robinson.

post-it-contact

DUURZAAMHEID ALS VOORWAARDE VOOR SUCCES

Duurzaamheid & uw personeel

Uw medewerkers zijn waardevolle individuen en u wilt hen stabiliteit en continuïteit bieden. Deze vaste kern medewerkers zijn de voorwaarde voor uw succes. Daaromheen een flexibele schil van meewerkende partijen creëren is dé manier om in ieder economisch getijde mee te kunnen veren. Deze partij vindt u in MarketingRelieve: de management support & marketeer die samen met uw huidige personeel verder bouwt aan succes voor de lange termijn.

Een duurzame samenwerking

Werken vanuit je passie is waar veel mensen naar op zoek zijn. Voor mij is dat klanten ondersteunen die duurzaamheid in hun bedrijfsactiviteiten nastreven. Ik streef succes na voor mijn klant in zakelijke zin, maar de mens erachter met zijn passie en overtuiging is wat mij drijft. Samen met elkaar bouwen aan succes vanuit gelijkwaardigheid en respect. Dat is mijn ultieme streven.

Een duurzame wereld

Ontkennen kan niet meer: duurzaamheid (sustainability) is geen hype maar de nieuwe werkelijkheid. Consumenten eisen eerlijkheid en transparantie. Ze kiezen om die reden bewust voor bedrijven en producten die dit waarmaken. Lang is gedacht dat duurzaamheid implementeren alleen geld kostte, nu wordt steeds duidelijker dat het een investering is die geld oplevert. En niet alleen geld: ook een nieuwe dimensie in zakendoen waar de mens en de aarde voordeel bij heeft. Nu en in de verre toekomst.

MarketingRelieve draagt een steentje bij:

  • samenwerking met duurzame innovatiepartner Syntens

  • bankzaken via Triodos bank
  • steunen goede doelen
  • zo veel mogelijk digitaliseren

contact marketingrelieve